1177 region skåne

och vårdval i Skåne – 1177

Hälso- och vårdval i Skåne – 1177

På 1177.se får du råd om hälsa och information om sjukdomar och vilka mottagningar du kan kontakta. Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.

I Skåne finns flera olika hälso- och vårdval. Hälso- och vårdvalet innebär att du kan välja vilken vårdgivare eller mottagning du vill gå till.

Vården i Skåne – 1177

På 1177.se får du råd om hälsa och information om sjukdomar och vilka mottagningar du kan kontakta. Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.

Här kan du läsa om hur vården i Skåne fungerar både för stora och små. Detta är ett urval av sidor som är viktiga för dig som bor och lever i Skåne.

Vårdcentralen i Skåne – 1177

På 1177.se finns information om vård och hälsa. Logga in på 1177.se för att till exempel förnya recept, boka tid eller kontakta vården.

Vårdcentralen är basen inom primärvården och det är hit du vänder dig i första hand om du blir sjuk, skadar dig eller behöver råd om din hälsa.

1177 – Region Skåne

Genom att logga in på 1177.se kan invånarna kommunicera med vården på ett säkert sätt och göra vårdärenden, till exempel boka tid, förnya recept eller läsa …

Telefonnumret 1177 är det nationella numret för råd om vård dygnet runt. Du kan även få råd via 1177.se.

E-tjänster på 1177.se – Vårdgivare Skåne

1177 är ett telefonnummer för sjukvårdsrådgivning. Sjuksköterskorna som svarar bedömer invånarnas vårdbehov, ger råd och vägleder till lämplig vårdmottagning …

Genom att logga in på 1177.se kan invånarna kommunicera med vården på ett säkert sätt och göra vårdärenden, till exempel boka tid, förnya recept eller läsa sin journal.

1177 – Vårdgivare Skåne

Du kan installera en e-legitimation i en mobil, surfplatta eller dator. Du får e-legitimationen från en bank eller från Skatteverket. Logga in till 1177.se · Så …

E-tjänster på 1177.se, hitta vård, utbildningsmanualer och instruktionsfilmer, patientinformation

1177 Vårdguidens e-tjänster – Region Skåne

1177 Vårdguidens e-tjänster – Habilitering och hjälpmedel

Standardiserad information. I Region Skåne arbetar vi med att standardisera information om mottagningar och avdelningar. Det innebär att vi säkerställer …

Hitta vård på 1177.se – Vårdgivare Skåne

1177 Inkorg är avsedd för kommunikation mellan en enskild invånare och en ansvarig mottagning, kopplad till ett vårdärende. Både regionala och privata …

I tjänsten Hitta vård på 1177.se ingår både en sökfunktion och kontaktkort med mottagningars och avdelningars kontaktuppgifter och vårdutbud. Endast vård som finansieras av regioner får presenteras på 1177.se.

Region Skåne först ut med nya digitala kallelser via 1177.se

Region Skåne först ut med nya digitala kallelser via 1177.se – Inera

Jag skulle vilja veta hur Region Skåne har tänkt att barn mellan 13-16 år som inte kan få ett BankID så att de kommer åt 1177 i inloggat läge ska göra vid …

Nu är det möjligt för vårdgivare att på ett enkelt och flexibelt sätt skicka digitala kallelser till vårdbesök via 1177.se. Det innebär minskade kostnader och administration för vården och enklare hantering för invånaren. Region Skåne är först ut att införa den nya tjänsten.

Region Skåne – ☎️ Ring endast 1177 Vårdguiden på telefon…

Keywords: 1177 region skåne, 1177 skåne län