Klinik AK: Här får du de härligaste fotbehandlingarna

Ett antal onlinebutiker erbjuder ett brett utbud av olika alternativ för leverans. En av de mest använda just nu är att skicka till en paketbutik, eftersom det ger dig full flexibilitet att hämta dina produkter när du vill. Leveranstypen är mycket enkel, och dessutom ofta den billigaste formen av frakt.

Frakttiden är givetvis mycket viktig i det fall du absolut måste använda din beställning inom kort tid och för det ändamålet är det synd att vi studerar tidshorisonten för leverans av respektive vara .

Ett stort antal företag på webben garanterar 1-dagsfrakt på ett stort antal av sina produkter, men var vaksamma eftersom detta kräver att transaktionen genomförs innan en bestämd tidpunkt, så att de med största sannolikhet kan få ut beställningen genom dörren innan lagerarbetarna kliver av.

Flera e-butiker erbjuder leverans utan avgift, men i många fall endast om köpet sker för en fast summa. Annars bör du ta den billigaste fraktmetoden, som många gånger – oavsett hur nära du är Vejle, Kalundborg eller Billund – är att låta dem köra din beställning till ett leveransställe.

Kontrollera om e-butiken är e-märkt godkänd

Det är extremt enkelt för alla och envar att analysera priser på olika e-butiker och tack och lov har de allra flesta nätlager fann det oundvikligt att sänka försäljningsvärdet på produkterna – för barn och spädbarn, och dessutom även för kvinnor och män – kolossalt, och till och med ibland lova fri frakt.

Det kan dock fortfarande vara smart att kontrollera vissa nätbutiker för försäljning innan du genomför din transaktion, så att du garanterat utgår från det billigaste priset.

Men man måste vara så försiktig att om ett onlineföretag erbjuder de bästa testvarorna till försäljning för ett försäljningspris som kan verka obegripligt attraktivt, så kan det i vissa fall vara en indikation på en bluff på internet affär. Beställningar med betalkort täcks däremot av en enhet som skyddar kunden mot bedrägliga internettransaktioner.

Vi rekommenderar kortbeställningar eller betalningar med mobiltelefonen. Som ett alternativ kan du dra nytta av en avbetalningsplan som ViaBill, om du ser en fördel med att betala av beloppet i flera omgångar.

Ta reda på om onlinebutiken är godkänd av e-etiketten

Innan folk beställer från en återförsäljare online kan du säkert granska återförsäljarens villkor, men detta är vanligtvis inte särskilt roligt

Ett annat alternativ kan vara att titta närmare på om nätföretaget är en e-märkt medlem, vilket bör vara en indikation på att nätbutiken försvarar gällande dansk lagstiftning, samt att verksamheten är rutinmässigt granskas av yrkesverksamma som är införda i lagarna på området. Det ger dig en genväg till hjälp om du har problem med din handel.

Kontrollera om webbutiken är kopplad till e-varumärket

Trustpilot erbjuder helt ärliga lösningar för att ta reda på ett stort antal tidigare köpares kritik och vi rekommenderar härmed att du observerar e-företagets kritik innan du lägger din beställning.

Facebook erbjuder dig på samma sätt ganska anständiga genvägar för att få inblick i onlinebutikens popularitet. Här ser vi ett antal internetwebbshoppar där du kan sätta ihop en bedömning av deras köp, som lika gärna ska användas för att bedöma hur nöjda kunderna är.

Denna webbplats finansieras av reklam. Vi samarbetar med ett hav av internetbutiker när vi marknadsför företagens produkter, och skördar kompensation när våra besökare genomför en transaktion.